מלגות לסטודנטיות בתר-דוקטורט בחו"ל

• דד ליין להגשה - 15.3.2019
  • פרטים נוספים

תכנית לאומית לפרסי מחקר לקידום נשים במדע, מכון וייצמן למדע

מלגות אוניברסיטת בן-גוריון בנגב למשתלמות בתר-דוקטורט בחו"ל בתחומי מדעי ההנדסה ומדעי הטבע:

• -אוניברסיטת בן-גוריון בנגב תעניק מספר מלגות למשתלמות בתר-דוקטורט בחו"ל בשנים תשע"ט-תש"פ, בתחומי מדעי הטבע המדויקים (מתמטיקה, פיסיקה, מדעי המחשב) ומדעי ההנדסה.
  • כתובת מייל לפרטים נוספים:  women@bgu.ac.il
  • מידע נוסף לשנת 2019: בעברית , English
  • גובה המלגה: 40,000 דולר (20,000 דולר בשנה)
  • מטרות המלגה: לסייע למסיימות דוקטורט מצטיינות שהתקבלו להשתלמות בתר-דוקטורט בחו"ל וזכו למימון חלקי/מלגה חלקית.

תנאי סף:

• מצוינות מדעית ופוטנציאל קליטה באוניברסיטת בן-גוריון.
  •  קבלה להשתלמות בתר-דוקטורט באוניברסיטה מובילה בתחום ההתמחות והשגת מימון חלקי.

המלגה מיועדת למועמדות מכלל האוניברסיטאות בארץ.

בצירוף המסמכים:

• פנייה בכתב המפרטת הישגים בדוקטורט, תכנית לבתר-דוקטורט, תאריך נסיעה צפוי ואופק אקדמי.
  •  קורות חיים.
  •  פניה בכתב מהמנחה המיועד/ת בחו"ל.
  •  מסמכים המאשרים קבלת מימון נוסף.
  •  מכתב המלצה מהמנחה לתואר ה-Ph.D שיישלח ישירות למשרד לקידום נשים באקדמיה

תכנית מלגות ות”ת לבתר-דוקטורנטיות מצטיינות

• המלגה מוענקת ל- 10 דוקטורנטיות מכל האוניברסיטאות בארץ למימון לימודי בתר-דוקטורט בחו"ל
  • מלגת השלמה (מותנית בקבלת מלגה נוספת)
  • עדיפות לתחום ההנדסה, המדעים הפיזיקאליים ומדעי המחשב
  • 20,000$ לשנה (במשך שנתיים)
  •  לפרטים נוספיםמשה אהרוני: Moshe@che.org.il02-5094586 |

מלגת פוסט דוקטורט לדוקטורנטיות.ים מצטיינות.ים ממדעי החיים  בשיתוף IDT

• ארגון המדענים הישראלים בחו"ל ScienceAbroad הוא ארגון ללא כוונות רווח הפועל מאז 2006, לשמירת קשר עם חוקרים ישראלים בעולם והשבת המוחות לישראל. ScienceAbroad הוא קהילה בינלאומית עבור יותר מ-2,800 חוקרים ישראלים ב-300 קמפוסים ברחבי העולם. הארגון מפעיל 23 מרכזים בארה"ב, קנדה ואנגליה המנוהלים על ידי מדענים מתנדבים. הארגון מעניק כלים, מפתח קשרים ופותח דלתות למדענים ישראלים המבקשים לשוב לישראל על מנת שיביאו עימם את הידע, הכישרון, הניסיון והקשרים שצברו לאקדמיה ולתעשייה כמנוע צמיחה לישראל.
  • החל משנת 2018 הקים ScienceAbroad בשיתוף חברת IDT מלגת פוסט-דוקטורט שמטרתה לסייע לחוקרים -צעירים מצטיינים במדעי החיים להמשיך ולקדם את תחומי המחקר שלהם. חברי ScienceAbroad מעורבים בפרויקטים לשיפור תדמיתה של ישראל ומיתוגה של ישראל כמדינת מחקר ופיתוח. הארגון פועל בתמיכת משרד העלייה והקליטה, האוניברסיטאות בישראל וארגון Israeli American Council (IAC.

L’Oréal USA for Women in Science Fellowship Program

AAUW International Fellowships