חדשות | הוגנות מגדרית - קידום נשים במדע ובמחקר

חדשות

יום הנשים והנערות במדע תשפ"ד

18 פברואר, 2024

יום הנשים והנערות במדע התקיים השנה בצל המלחמה.

האירוע התקיים תוך שיתוף פעולה פורה בין פורום יועצות הנשיא להוגנות מגדרית באוניברסיטאות ובמכללות

הכנס הוקלט וזמין לצפייה

אלימות נגד נשים במלחמה - אירוע מקוון

18 פברואר, 2024

היום הבינלאומי נגד אלימות מגדרית צוין השנה בדגש על פשעי המלחמה המזעזעים שהתרחשו ב7.10.23.

האירוע התקיים בזום תוך שיתוף פעולה של פרום יועצות הוגנות מגדרית באוניבסיטאות ובמכללות.

אירוע "עושות עצמאות"

8 מאי, 2023

אירוע ראשון מסוגו!

בהשתתפות משרד המדע ובשיתוף פעולה של כל האוניברסיטאות, המכללות ואפיק באקדמיה

הארוע כלל טעימות ממיטב המחקר של חוקרות בארץ, במגוון תחומים ואת ברכת נשיא המדינה יצחק הרצוג.

ניתן לצפות בהקלטת האירוע ! וגם לקרוא עליו ב ynet...!

יום הנשים במדע - תשפג

8 מאי, 2023

הארוע נערך לראשונה בכנס פרונטלי באודיטוריום המקסים ELSC

התרגשנו לחלק תעודות הוקרה לחוקרות נבחרות

שמענו הרצאה מרתקת מפי פרופ' רבקה כרמי ופאנל בנושא הדרכים השונות לצאת לפוסט דוקטורט ו..לשרוד

ולקינוח.. יסמין מועלם!

אירוע לכבוד יום האישה הבינלאומי - "מחוברות באקדמיה"

8 מרץ, 2021

חוגגות יחדיו את יום האישה הבינלאומי באקדמיה! בפעם הראשונה התארגנו המוסדות האקדמיים לאירוע משותף ומיוחד - "מחוברות באקדמיה", בו תהיה חשיפה למגוון האנושי והמחקרי העשיר של נשים-חוקרות באקדמיה בישראל. הירשמו והצטרפו אלינו!

למה חשוב לציין את היום הבינלאומי לנשים במדע?

14 פברואר, 2021

ביום חמישי,11/2/2021, האוניברסיטה העברית פצחה במסורת חדשה לציון היום הבינלאומי לנשים ונערות במדע וקיימה כנס. הכנס החלוצי הוא פרי יוזמתה של פרופ' חיה לורברבאום-גלסקי, יועצת נשיא האוניברסיטה להוגנות מגדרית, בתמיכה מלאה של הנהלת האוניברסיטה העברית, במטרה לציין את תרומתן האדירה של החוקרות לכל תחומי הידע של האוניברסיטה ולהעלות לדיון סוגיות ייחודיות להתמודדות של נשים בעולם האינטנסיבי של האקדמיה והמחקר.