check
אירוע לכבוד יום האישה הבינלאומי - "מחוברות באקדמיה" | הוגנות מגדרית - קידום נשים במדע ובמחקר

אירוע לכבוד יום האישה הבינלאומי - "מחוברות באקדמיה"

8 מרץ, 2021
אירוע לכבוד יום האישה הבינלאומי - "מחוברות באקדמיה"

חוגגות יחדיו את יום האישה הבינלאומי באקדמיה! בפעם הראשונה התארגנו המוסדות האקדמיים לאירוע משותף ומיוחד - "מחוברות באקדמיה", בו תהיה חשיפה למגוון האנושי והמחקרי העשיר של נשים-חוקרות באקדמיה בישראל. הירשמו והצטרפו אלינו!

יועצות הנשיא להוגנות מגדרית מזמינות אותך להשתתף באירוע משותף, מיוחד וראשון מסוגו, בו חברו יחדיו תשע אוניברסיטאות, לציון יום האישה הבינלאומי לשנת 2021 - ב-08/03/2021 בין השעות 14:30-12:30.

באירוע המקוון ייקחו חלק חוקרות מאוניברסיטת תל אביב, מהאוניברסיטה העברית, מאוניברסיטת חיפה, מאוניברסיטת בר אילן, מאוניברסיטת בן גוריון, מהטכניון, מאוניברסיטת אריאל, ממכון ויצמן למדע ומהאוניברסיטה הפתוחה.

במושב המרכזי תהיינה הרצאות קצרות בסגנון TED של חוקרות מובילות באקדמיה הישראלית ולאחר מכן יתקיימו חדרי דיון במגוון תחומים.

שימו לב, מספר המקומות לצפייה באירוע החי הוא מוגבל, תתאפשר צפייה באירוע כולו לאחר מכן ברשתות החברתיות.

נשמח שתצטרפו אלינו!

להרשמה לאירוע לחצו כאן